Telefon: 06-1-422-0753 | E-mail: ugyfelszolgalat@creditentry.hu
 • Szolgáltatásaink 2019.07.30.

  Cégmentő

  Miért rendkívül fontos a jó könyvelés egy vállalkozás vezetéséhez?

  Ha nem megfelelő a könyvelés, akkor alapjaiban ingathatja meg a vállalkozás működését, egy esetleges elmarasztaló NAV vizsgálat. Az ellenőrzés során feltárt szabálytalanságok, könyvelési hibák romba dönthetik a több év, vagy évtized alatt felépített vállalkozást. A szakmai tudáson alapuló szolgáltatás megfelelő biztonsági hátteret ad a vállalkozó számára, mert csak arra lehet egy igazi működő vállalkozást építeni.
 • Szolgáltatásaink 2019.07.30.

  Cégalapítás Lépésről lépésre

  Új cég alapításán gondolkodik?

  Első lépésként keresse fel irodánkat! Többször tapasztaltuk, hogy a cégalapítással foglalkozó ügyvédek többsége nem nyújt megfelelő tájékoztatást ügyfelének, nem hívja fel a figyelmet arra, hogy mi mindenről kell/lehet már alapításkor dönteni, amely döntések a későbbiekben jelentősen befolyásolhatják a cég működését, és hátrányosan érinthetik a cég pénzügyi működését - mindez akár többletköltségekhez is vezethet.
 • Szolgáltatásaink 2019.07.30.

  Bérszámfejtés

  Miben tudunk segíteni?

  A bérszámfejtésre sokan csak, mint “szükséges rossz”-ként gondolnak. Elég azonban egy apró hiba a számítások között, amely komoly bírságokhoz is vezethet! A megfelelő bérszámfejtés elkészítéséhez ráadásul az aktuális jogszabályok ismerete is elengedhetetlen.

  Bízza ránk a bérszámfejtést, mert nem csak az ehhez kapcsolódó feladatokat végezzük el, a járulékok, adók és előlegek nyomon követésével, hanem az adatszolgáltatási kötelezettség értelmében minden előírt adatot továbbítunk a NAV, a KSH, valamint a társadalombiztosító és nyugdíjbiztosító felé. Az információkat pedig átlátható és közérthető formában bocsájtjuk az Ön rendelkezésére!
 • Szolgáltatásaink 2019.07.30.

  Adótervezés - Adótanácsadás


  Segítséget adunk cégalapítás előtt a legkedvezőbb adózási és vállalkozási forma kiválasztásához. Működő cégeknek is támogatói lehetünk adózási kérdések megválasztásában, adóoptimalizálás, adó- és járulékcsökkentő megoldások megkeresésében.
 • Szolgáltatásaink 2018.07.05.

  Személyi jövedelemadó bevallások készítése

  Tudja, hogy nem mindenkinek csinálja meg a NAV a személyi jövedelemadó bevallását?
  Ön ne kapjon e miatt bírságot!

 • Szolgáltatásaink 2017.09.27.

  Széchenyi kártya

  Irodánkban 2005 óta folyamatosan működik a Széchenyi Hitelkártya ügyintézés. Segítségünkkel a vállalkozások gyorsan juthatnak maximum 25 millió Ft szabadon felhasználható, likviditási hitelhez. Az elmúlt öt év alatt, több mint 100 millió Ft hitelállomány kihelyezésével, több ügyfelünk kapott hitelkártyát Irodánk közvetítésével.
  A Széchenyi Kártya 2 a legkedvezőbb lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására. A Széchenyi Kártya a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció. A konstrukcióban 2010. december 31-ig biztosított a garanciadíj-támogatás, és a jelenleg hatályos kormányhatározat szerint a 2008-ban átadott Kártyák kamatát további 1%-kal állami kamattámogatás csökkenti.
 • Szolgáltatásaink 2017.09.27.

  Székhely szolgáltatás

  Minden vállalkozásnak rendelkezni kell székhellyel a törvényes működéshez. Különböző okokra hivatkozva a székhely kérdése problematikus tényező lehet a vállalkozás jövőjét illetően. Számos esetben a székhelyen – a tevékenységből adódóan – nem lehet gazdasági tevékenységet végezni, ehhez szükség van telephely, fióktelep meglétére. Cégünk a székhely szolgáltatás révén a központi ügyintézés lehetőségét kínálja.

  A székhelyszolgáltatás önmagában általában egy címet takar, ahol a hivatalos küldemények érkeztethetőek, gyűjthetőek, erről a cégtulajdonos rendszerességgel értesül. (Adószám felfüggesztés elkerülése, egyéb végelszámolási ügyek, stb.)
KÉRDÉSE VAN? AJÁNLATOT KÉRNE?

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkaársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-1-422-0753
Mobil: 06-20-499-5210
info@xconsult.hu