Telefon: 06-1-422-0753 | E-mail: ugyfelszolgalat@creditentry.hu
Szolgáltatásaink

Széchenyi kártya

Széchenyi Kártya
Irodánkban 2005 óta folyamatosan működik a Széchenyi Hitelkártya ügyintézés. Segítségünkkel a vállalkozások gyorsan juthatnak maximum 25 millió Ft szabadon felhasználható, likviditási hitelhez. Az elmúlt öt év alatt, több mint 100 millió Ft hitelállomány kihelyezésével, több ügyfelünk kapott hitelkártyát Irodánk közvetítésével.

MI IS A SZÉCHENYI KÁRTYA 2?


A Széchenyi Kártya 2 a legkedvezőbb lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására. A Széchenyi Kártya a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció. A konstrukcióban 2010. december 31-ig biztosított a garanciadíj-támogatás, és a jelenleg hatályos kormányhatározat szerint a 2008-ban átadott Kártyák kamatát további 1%-kal állami kamattámogatás csökkenti.

KI IGÉNYELHETI?

A Széchenyi Kártya 2-t olyan mikro-, kis- vagy középvállalkozás igényelheti, amely egyéni vállalkozóként, illetve az üzletszabályzatban meghatározott gazdasági társaságként vagy szövetkezet formájában legalább egy (10 millió forint feletti hitelkeret igénylése esetén két) éve működik. Igénylési feltétel továbbá, hogy a vállalkozásának ne legyen lejárt köztartozása, valamint megfeleljen a Széchenyi Kártya Üzletszabályzatban meghatározott egyéb feltételeknek.


MENNYI KAMATOT ÉS MILYEN EGYÉB KÖLTSÉGEKET KELL FIZETNIE A VÁLLALKOZÁSNAK?

A hitelkeret megnyitásakor a hitelkeret nagyságától függő kártyadíjat és a garanciadíj vállalkozásra jutó 50%-át kell kifizetni, ami például 1 millió Ft esetén összesen 36 ezer Ft, 5 millió Ft esetén pedig 100 ezer Ft. A hiteldíjat és a szokásos számlavezetési, tranzakciós költségeket a hitelnyújtó bank negyedévente terheli. A teljes hiteldíj mértéke (az állami támogatásnak is köszönhetően) jelenleg havi 1% körül van. A kártyadíj tarlamaz minden indulóköltséget, egyéb (bírálati, számlanyitási stb.) díjak nincsenek.

MI A HITEL BIZTOSÍTÉKA?

A Széchenyi Kártya hitelkonstrukció legfontosabb biztosítéka az Ön vállalkozásának megbízhatósága. A vállalkozás többségi tulajdonosának / tulajdonosainak készfizető kezessége. Egyéni vállalkozónál bármely nagykorú (az üzletszabályzat szerinti) magánszemély készfizető kezessége. A hitelező bank javára kiállított felhatalmazás azonnali beszedési megbízás benyújtására vállalkozása más hitelintézetnél vezetett pénzforgalmi bankszámlá(i)ra. 10 millió Ft feletti hitelösszeg esetén a hitelező bank a vállalkozás hitelképességének függvényében ingatlanfedezetet is kérhet. A hitelhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezessége kapcsolódik.


AZ IGÉNYLÉS FOLYAMATA

Hitelkérelmét a regisztráló irodákban, azaz a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, vagy a területi kereskedelmi és iparkamarák, illetve a KA-VOSZ Zrt. irodáiban nyújthatja be. A Széchenyi Kártya 2 igényléséhez szükséges igénylési lapokat ezekben az irodákban is beszerezheti, de letöltheti a www.kavosz.hu weboldalról is. Az irodákban dolgozó kollégák segítséget nyújtanak Önnek az igénylőlap kitöltésében és a szükséges dokumentumok beszerzésében is. A regisztrációs irodák a befogadott hitelkérelmet a konstrukcióban résztvevő bankok közül az Ön által kiválasztott bank részére továbbítják. A bank pozitív bírálatát követően a bank köti meg az Ön vállalkozásával a hitelszerződést, és nyitja meg a hitelkeretet.


MEKKORA AZ IGÉNYELHETŐ HITELÖSSZEG?

A Széchenyi Kártya 2 hitelkerete 500 000 (ötszázezer) forint vagy 1 000 000 (egymillió) forint és 25 000 000 (huszonötmillió) forint között egymilliónként emelkedő összegű lehet. Hitelkeretének módosítását a futamidő alatt is kérheti.


A HITEL FUTAMIDEJE

A hitel futamideje a hitelszerződés aláírásától számított 1 év, amely a felülvizsgálati kérelem benyújtásával és a bank pozitív bírálata esetén további egy évre automatikusan (külön hitelszerződés megkötése nélkül) meghosszabbodik, így Ön a feltételek teljesülése esetén két évig tudja használni Széchenyi Kártyáját. A második év leteltekor Önnek módjában áll újabb 2 évre igényelni a Széchenyi Kártyát.


MIKOR KELL A HITELT TÖRLESZTENI?

Az eddig kötelező negyedéves tőketörlesztési kötelezettséget eltöröltük! A negyedév végén vállalkozásának elegendő csupán a kamatot és a díjakat megfizetni. A hitel teljes összegének visszafizetése a lejárat napján esedékes.


MELY HITELINTÉZETEK FOLYÓSÍTJÁK A HITELT?


A hitelt az Ön választása szerint az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Nyrt., az MKB Bank Zrt., az Erste Bank Hungary Nyrt., a Magyarországi Volksbank Zrt. és az általa, valamint a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által képviselt takarékszövetkezetek folyósítják. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a részletes feltételeket a KA-VOSZ Zrt. mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Üzletszabályzata tartalmazza, az alábbi linken.


MIÉRT A SZÉCHENYI KÁRTYA 2?

Olcsó, hiszen a kamat mértéke jelenleg havi 1% alatt van; legkedvezőbb kondíciók a piacon; 2 hét alatt akár 25 millió forint hitelhez juthat; gyors és egyszerűsített hitelbírálat, csökkentett adminisztráció; akár ingatlanfedezet nélkül; negyedéves feltöltési kötelezettség nélkül; az ország 200 igénylőpontján, a VOSZ és a területi kereskedelmi és iparkamarák irodáiban, valamint a KA-VOSZ Zrt. irodájában igényelhető; 930 településen, közel 1500 bankfiókban elérhető; az első év leteltekor, a felülvizsgálati kérelem pozitív elbírálása esetén a bankfiókba sem kell befáradnia, nincs szükség újabb hitelszerződés aláírására; a MasterCard üzleti bankkártya segítségével rugalmasan és szabadon használhatja hitelkeretét készpénzfelvételre, bankkártyás vásárlásra és banki átutalásra is
KÉRDÉSE VAN? AJÁNLATOT KÉRNE?

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkaársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-1-422-0753
Mobil: 06-20-499-5210
info@xconsult.hu