Telefon: 06-1-422-0753 | E-mail: ugyfelszolgalat@creditentry.hu
Szolgáltatásaink

Könyvelés

Miért mi leszünk az a Könyvelő Iroda ami Önnek kell?!



Talpraesett könyvelőkkel a számviteli törvényben előírtaknak megfelelőn végezzük a könyvelést és ezzel megfelelő szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek. Az általunk végzett munka mindenben megfelel a mindenkor hatályos törvényi előírásoknak.

Meglévő és induló vállalkozások könyvelését is vállaljuk. Kellő időben elkészítjük a szükséges bevallásokat, számfejtjük a munkavállalókat, beadjuk a munkaügyi, OEP, NAV, KSH és egyéb jelentéseket, átküldjük Önnek az utalandó adók és járulékok összegét.

Év közben tanácsadással segítjük vállalkozása hatékonyságát. Az éves zárás keretében gondoskodunk a szükséges egyeztetésekről, elkészítjük az (egyszerűsített) éves beszámolót és bevallásokat.

HÍVJON MINKET ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZT KAP:
+06-1-422-0753
H-Cs: 8:00-17:00, P: 8:00-14.00


Nemcsak a könyvelője, a tanácsadója is mi leszünk.



5 kérdés, amit tegyen fel mielőtt könyvelőt választ!

1.) Kötnek szerződést?
Bizonyára Ön is hallott már olyan könyvelőről aki a szerződés-kérdést egy kézfogással intézi el "45.000 Ft/hó", hiszen "megbízunk egymásban". Ha nincs tisztázva hogy mit várhat el az ügyfél, milyen feladatai vannak a könyvelőnek, és milyen teendői az ügyfélnek, akkor hogyan lehet ellenőrizni, számonkérni a teljesítést, vagy épp a nemteljesítést?

2.) Ad számlát a munkájáról?
Nem titok, hogy egyes vállalkozók úgy spórolják meg a fizetendő adót, hogy nem adnak számlát az elvégzett munkájukról, hanem megoldják "okosban". Ön megbízna egy ilyen "okos" könyvelőt? Adóellenőrzésen hogyan fogja Önt képviselni? Vajon mi lesz az ellenőr első gondolata ha nincs az anyagban könyvelési díjról számla? Ingyen dolgozott?

3.) Kinek az ügyfélkapuját használja?
Hadd tegyek fel Önnek egy egyszerű kérdést: Ha a könyvelő nem vállalja hogy a saját ügyfélkapuján adja be a bevallásokat, hanem az ügyvezetőét akarja használni. Ön szerint milyen felelősséget fog vállalni hiba, adóbírság esetén?

4.) Van szakmai felelősségbiztosítása?
Erre a kérdésre egyetlen helyes válasz létezik: határozott igen. Soha ne fogadjon el semmilyen mellébeszélést! Hibátlanul dolgozó ember nem létezik. Kérdés továbbá a felelősségbiztosítás éves keretösszege és káreseményenkénti értékhatára. Mert ha összesen 1 millió forint hogy olcsó legyen a díja, és Önnek 20 milliós bírságot okoz a könyvelő...

5.) Bizonytalanság esetén kihez fordul?
Könyvelőirodát megbízni általában drágább, mint egy otthonról egyedül dolgozó könyvelőt. Előnye ugyanakkor, hogy bármilyen kérdés, bizonytalanság esetén a kollégákhoz tudnak fordulni a könyvelők. Elég bonyolult ez a szakma!

Mit tartalmaz könyvelési szolgáltatásunk?

A havi számviteli teendők keretében elsősorban az alábbi feladatokat látjuk el:

Kialakítjuk a főkönyvi számlatükröt és számlarendet,
Igény szerint kialakítjuk a divíziók, üzletágak, vagy projektek, munkaszámok szerinti költséghelyes és témaszámos elszámolást,
Analitikusan rögzítjük és a főkönyvben könyveljük az átadott bizonylatokat
Vezetjük az összes a jogszabályokban előírt nyilvántartást,
Vezetjük a tárgyi eszközök kartonjait mind a számviteli, mind az adótörvény szerint
Főkönyvi kivonatot készítünk,
Elkészítjük és benyújtjuk az Adóhatósághoz az ÁFA bevallásokat az előírt analitikákkal és mellékletekkel,
Elkészítjük és benyújtjuk az Adóhatósághoz EU összesítő bevallásokat,
Havonta időben tájékoztatást nyújtunk az adókötelezettségekről,
Tájékoztatás nyújtunk az eredményről és ahhoz kapcsolódó üzletviteli- és adótanácsokat adunk,
Év évégén elvégezzük a zárlati teendőket és a könyvviteli zárást.
Elkészítjük és benyújtjuk a helyi iparűzési adóbevallásokat, a társasági adó bevallást és az innovációs járulék bevallását,
Elkészítjük és benyújtjuk az éves beszámolót vagy az egyszerűsített éves beszámolót,
Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a várható adóváltozásokról,
Saját ügyfélkapus regisztrációnkat használjuk,
Folyamatosan ellenőrizzük az adófolyószámlákat és egyeztetjük a könyveléssel,
Elkészítjük a KSH adatszolgáltatásokat,
Ellátjuk a hatósági képviseletet,

Könyvelés cégcsoportok részére

A belföldi cégcsoportok speciális információs igényekkel rendelkeznek mind az adózás, mind a beszámoló-készítés, mind a tulajdonosi igények kielégítése terén. Cégcsoportok könyvelése estén kiemelten figyelünk a csoporttagok közötti tranzakciókra, a konszolidálás teendőire, és a vállalatok felé történő adatszolgáltatásokra is.

Egyszeres könyvelés, Bevételi nyilvántartás, KATA, KIVA

Egyéni vállalkozók, egyéb szervezetek, speciális adónemek ( KATA, KIVA) szerint adózó vállalkozók esetében is fontosnak tartjuk, hogy személyre szabott nyilvántartások által olyan adatokat tudjunk szolgáltatni, amelyek segítségével a lehető legoptimálisabb döntéseket lehet meghozni, legyen szó adózási, likviditási vagy beruházási kérdésekről. Különösen jelentős figyelmet szentelünk a kapcsolt vállalkozásokban rejlő legális adó- és költségoptimalizálási lehetőségekre.

Könyvelési árak – díjaink!

Az árakat a könyvelési tételszám, a könyvvezetés módja, a bevallási és adatszolgáltatási gyakoriság és az alkalmazottak létszáma figyelembe vételével képezzük.

Árainkat a feladatokra vonatkozóan az ügyféllel közösen, egyedileg határozzuk meg.

Nem szeretnénk a “legolcsóbb könyvelőiroda” címet elnyerni, ugyanakkor olyan minőségi szolgáltatást nyújtunk, amelynek keretében ügyfelünk segítséget kap pénzügyi és ügyviteli munkájában, ezáltal pénzt, időt és bosszúságot spórol meg velünk.

HÍVJON MINKET ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZT KAP:
+06-1-422-0753
H-Cs: 8:00-17:00, P: 8:00-14.00

KÉRDÉSE VAN? AJÁNLATOT KÉRNE?

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkaársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-1-422-0753
Mobil: 06-20-499-5210
info@xconsult.hu