Telefon: 06-1-422-0753 | E-mail: ugyfelszolgalat@creditentry.hu
Szolgáltatásaink

Cégmentő

Miért rendkívül fontos a jó könyvelés egy vállalkozás vezetéséhez?

Ha nem megfelelő a könyvelés, akkor alapjaiban ingathatja meg a vállalkozás működését, egy esetleges elmarasztaló NAV vizsgálat. Az ellenőrzés során feltárt szabálytalanságok, könyvelési hibák romba dönthetik a több év, vagy évtized alatt felépített vállalkozást. A szakmai tudáson alapuló szolgáltatás megfelelő biztonsági hátteret ad a vállalkozó számára, mert csak arra lehet egy igazi működő vállalkozást építeni.




Ha az alábbiakkal szembesült már, itt az ideje, hogy tegyen valamit.

- új céget szeretne, de máris vizsgálja az adóhatóság

- kockázatosnak minősítette az adóhatóság

- felfüggesztették az adószámát,

- törölték adószámát,

- adóellenőrzés előtt vagy alatt van

- (kényszer) végelszámolás alá került cége

- (kényszer) felszámolás alá került cége

- KOCKERD kérdőívet kapott


Ne várja, meg amíg saját kárán tanulja meg, hogy az adott eljárásnak milyen következményei lesznek!


A bírságok és jogkövetkezmények korát éljük. Nagyon figyeljen oda, mert az esetleges határozatok, végzések jogerőre emelkedésének nagyon komoly következményei lehetnek. Kiemelik az adózók köréből és többszörös figyelmet fog érdemelni az adóhatóságnál, de a büntető feljelentéssel is sajnos számolni lehet sok esetben. Tájékozódjon nálunk, legyen tisztában helyzetével, hiszen a „saját” bőrét viheti vásárra. Nálunk most ingyenesen tájékozódhat a teendőkről, következményekről, megoldásokról. Ne habozzon… hívjon minket!!

Ügyvezetőként, biztosan szembesült már sok mindennel. Egy cég működtetése mindig új helyzeteket tud prezentálni. Legyen felkészült. Nem kell mindenhez értenie, de azt mindenképpen tudnia kell, hogy milyen témában ki tud segíteni. Éljen a lehetőséggel, amit biztosítunk Önnek.

A magyar vállalkozásokra jellemző a tőkehiány és a nehéz gazdasági környezet. A tevékenység szakmai részéhez értenek, a cég menedzselés, cég ügyintézései, adminisztárciója általában másodlagos vagy éppen elhanyagolt terület. Ennek okai, sokszor idő, pénz, kvalitás hiányaként jelentkeznek.

Felszámolásra kerül cége, a felszámolónál kiderül, hogy a papíron milliók vannak a pénztárban, készlete az egekben és felteszi a kérdést, de hát ez hogy lehet, hiszen azért számolnak fel mert nincs is pénze a cégnek a valóságban. Ezen találkozónak lehet következménye, hogy máris egy büntető feljelentéssel találja magát szembe. Miért is, mert nem kellő körültekintéssel járt el, nem tanúsított jelentőséget a részleteknek. Idegesség, viták, depresszió, ahelyett, hogy nyugodtan aludna és csak a telefont kell felemelnie.

Kérjen időpontot, keressen minket elérhetőségeinken. Minden fontos információt megkap tőlünk!
Nem hiszi el, hát próbálja ki.



KÉRDÉSE VAN? AJÁNLATOT KÉRNE?

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkaársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-1-422-0753
Mobil: 06-20-499-5210
info@xconsult.hu