Telefon: 06-1-422-0753 | E-mail: ugyfelszolgalat@creditentry.hu
  • Tipp 2018.07.05.

    Bérszámfejtés kiszervezése

    Miért előnyös a bérszámfejtés kiszervezése

    Gyakori eset, hogy a cégek olyan tevékenységek vagy szolgáltatások elvégzését bízzák külső vállalkozásra, amelyeket általában maguk is el tudnának végezni, de valamilyen okból előnyösebb, amikor ezt külső szereplőre bízzák.
  • Tipp 2017.09.27.

    Miért mi?

    A könyvelés és számviteli tanácsadás egy olyan speciális terület, ahol a rendszerezett és folyamatosan fejlesztett szaktudás mellett ugyanolyan fontos a tapasztalat és a megszerzett rutin. Irodánk több éves szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkező tulajdonosai garantálják Önnek és cégének a megbízható szakmai és emberi hátteret, melyre eddigi munkájuk jelent garanciát.

    A piaci igényeket tanulmányozva és tapasztalatainkat figyelembe véve Irodánk nem pusztán könyvelő szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, hanem folyamatosan követi megrendelői üzleti tevékenységét, és kreatív tanácsaival segíti az üzletmenet és pénzforgalom leghatékonyabb lebonyolítását. Így jelenleg fő profilunk a számviteli szolgáltatás, adótanácsadás, bérszámfejtés, illetve ezek kiegészítése elemzések készítésével és döntéstámogatással.
KÉRDÉSE VAN? AJÁNLATOT KÉRNE?

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkaársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-1-422-0753
Mobil: 06-20-499-5210
info@xconsult.hu