Telefon: 06-1-422-0753 | E-mail: ugyfelszolgalat@creditentry.hu
Tipp

Miért mi?

A könyvelés és számviteli tanácsadás egy olyan speciális terület, ahol a rendszerezett és folyamatosan fejlesztett szaktudás mellett ugyanolyan fontos a tapasztalat és a megszerzett rutin. Irodánk több éves szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkező tulajdonosai garantálják Önnek és cégének a megbízható szakmai és emberi hátteret, melyre eddigi munkájuk jelent garanciát.

Célunk, hogy olyan teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, ami kerek egésszé teszi a vállalkozásvezetés összetett feladatkörét.

Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú és kiegyensúlyozott, a közös bizalomra épülő partnerkapcsolatot alakítsunk ki.

Ügyfélorientált gondolkodás

Munkatársaink folyamatos kapcsolatban állnak ügyfeleinkkel. Így könyvelőirodánk egyrészt még hatékonyabban tudja képviselni partnereink érdekeit, másrészt ügyfeleinknek biztonságot jelent, hogy vállalkozásuk pénzügyi-számviteli helyzetét naprakészen nyomon követjük.

Fontosabb jogszabályi változások előtt és után konzultációkat szervezünk ügyfeleinknek. Személyre szabott hírleveleink felkészítik partnereinket a fontosabb törvényi változások nem kívánt hatásainak kivédésére. Minthogy két egyforma cég nem létezik, ezért kínálunk ügyfél specifikus megoldásokat minden egyes vállalkozás számára.


Profitorientált szemlélet

Mi felkutatunk minden olyan lehetőséget, amit Ön igénybe vehet adójának csökkentésére, s ezeket integráljuk vállalkozásába.

Nem nézzük tétlenül, ha többet fizet egy-egy szolgáltatásért, mint más ügyfeleink, akik megtalálták a kedvezőbb megoldást, s ezeket a lehetőségeket mi díjtalanul az Ön rendelkezésére bocsátjuk.


Döntéstámogatás

Feladatunknak érezzük, hogy mi is segítsük vállalkozásának piaci térnyerését. Elkészítjük cége tevékenység-specifikus gazdasági elemzéseit, gazdasági döntéseihez szükséges kalkulációikat, alternatívákat. Ezek megvalósítása a könyvelésen, illetve a piaci tényezőkön alapul, melyekhez a legtöbb információt, az Ön segítségével, a könyvelő cég képes megadni, személyesen is ismerve a vállalkozás működését.


Információ és kapcsolatrendszer

Cégünk saját kapcsolatrendszerét is felhasználja annak érdekében, hogy megoldja az Ön vállalkozásában esetelegesen felmerülő napi problémákat.

Minden ügyfelünk rendelkezésére áll cégünk internetes oldala, ahol rengeteg hasznos információval és fórummal segítjük honlapunkra látogató partnereinket, valamint bejelentkezhetnek jelszóval védett oldalunkra is, ahol ügyfeleink bármikor online betekintést nyerhetnek saját cégük könyvelésbe.


Könyvelés másképpen

Ha Ön elfoglalt, felajánljuk postafiókunkat az adóhatóságtól érkezett levelek fogadására, így nem lehet elkallódott értesítés, határozat, illetve a válasz is időben célba ér.

Szolgáltatási palettánkon olyan szolgáltatási csomagok és egységek szerepelnek, melyek együttes alkalmazása biztosítja, hogy az adott cég a lehető legelőnyösebb helyzetet tudja biztosítani Önmaga számára.


Miért érdemes Önnek irodánkat választania?


Nem javaslunk szürke, féllegális, veszélyes trükköket. Kizárólag olyan tanácsokat adunk, ami egy ellenőrzésen is megfelel, és hosszú távon segíti ügyfeleink biztonságos, eredményes, becsületes működését.

Nem hangzatos marketing üzenetekkel, hanem a munkánk minőségével szeretnénk kiérdemelni és megtartani az Ön bizalmát.
KÉRDÉSE VAN? AJÁNLATOT KÉRNE?

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkaársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-1-422-0753
Mobil: 06-20-499-5210
info@xconsult.hu