Telefon: 06-1-422-0753 | E-mail: ugyfelszolgalat@creditentry.hu
Tipp

Bérszámfejtés kiszervezése

Miért előnyös a bérszámfejtés kiszervezése

Gyakori eset, hogy a cégek olyan tevékenységek vagy szolgáltatások elvégzését bízzák külső vállalkozásra, amelyeket általában maguk is el tudnának végezni, de valamilyen okból előnyösebb, amikor ezt külső szereplőre bízzák.

Okok lehetnek a kiszervezésre például

Magas törvény-ismereti elvárások, szakmai hozzáértés
Törvényi előírások
Költségek csökkentése
Okok az anyavállalat oldaláról (például létszámstop vagy létszám korlát)
Hatékonyság növelése
Speciális tevékenység(a tevékenység elhanyagolható a fő tevékenységhez képest)
Pénzügyi okok

A leggyakrabban kiszervezett tevékenység a bérszámfejtés,hiszen ezek a funkciók meglehetősen kényesek a törvények, jogszabályok precíz ismeretére, ami azt jelenti, hogy nem feltétlen olcsó szakképzett munkaerő foglalkoztatása ezek ellátásához. Továbbá jelentős költségeket generál a megfelelő számítástechnikai, hardveres és szoftveres (bérprogram) igény, sőt a költségekhez kell még számítani a legfrissebb törvény-adatbázisokat és a bérszámfejtők, továbbképzéseit is.

A bérszámfejtéshez szükséges adatok begyűjtése, feldolgozása, adatrögzítése – különösen nagy vállalatok esetében – sok időt igénybe vehet. Egy kis létszámú bérszámfejtő részleg ezért minden hónapban magában rejtené a bérszámfejtés késésének lehetőségét, márpedig alig van valami, ami jobban bosszantaná a munkavállalókat, mint amikor nem kapják meg időben a munkabérüket.
A külső cég pedig köteles időben elvégezni a bérszámfejtést és a TB-elszámolást.

Bérszámfejtés kiszervezés kedvező árakon, költséghatékonyan. Kérjen ajánlatot!
KÉRDÉSE VAN? AJÁNLATOT KÉRNE?

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkaársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-1-422-0753
Mobil: 06-20-499-5210
info@xconsult.hu