Telefon: 06-1-422-0753 | E-mail: ugyfelszolgalat@creditentry.hu
Aktualitások

Hibák, amiket könyvelő választáskor a cégvezetők elkövetnek

Egy jó könyvelő bizony aranyat ér.
Nem csak azért, mert folyamatosan kézben tartja a számlákat, ellenőrzi a kiadásokat és a bevételeket, ezen felül be is fizeti az adót. Hanem azért is, mert megakadályoz a végzetes pénzügyi ballépések elkövetésében, esetleg olyan kiskapukra hívja fel a figyelmét az adózásban, amelyekről nem is hallottunk.
Könnyű köztük elveszni.

Sokan döntenek rosszul, mikor először választanak könyvelőt, aztán a saját kárukon tanulják meg hogy nem így kellett volna. Nézzük mik a leggyakoribb hibák, amikkel találkoztunk:

Legolcsóbb könyvelőiroda: A feltűnően alacsony áron dolgozók nem biztos, hogy a legjobb megoldás lehet a számunkra, hiszen egy jó számítógép, a könyvelő program, a frissítések, a továbbképzések is komoly összegekbe kerülnek, és ezt finanszírozni is kell valahogy. A legolcsóbb könyvelőiroda a legolcsóbb könyvelőket tudja alkalmazni, akiket más nem vesz fel, éppen ezért a könyvelésünk valószínűleg nem lesz a legjobb kezekben náluk.

Egyszemélyes könyvelő :
Az egyszemélyes könyvelő kérdés esetén mindennek maga kénytelen utánajárni, nincs kihez fordulnia. Fórumokon, Facebook csoportokban próbálkozhat, ha nem titkos és nem bizalmas az információ... Az egyszemélyes könyvelőt váratlan betegség esetén nincs aki helyettesítse.

Nyugdíjas Marika néni feketén, okosba' :
Aki már olyan jól tudja a szakmát, hogy 15 éve továbbképzésen sem volt. Számlát nem ad, felelősséget nem vállal, minisztériumi regisztrációja, felelősségbiztosítása nincs.

Megcsinálom én saját magamnak :
Vannak ilyen őrült szerencsejáték és orosz rulett rajongók, akik próbálkoznak amatőr módon saját maguknak könyvelni. Talán egy áfa bevallást, vagy bérszámfejtést még csak-csak ki tud tölteni, de az első NAV-os levél, vagy adóellenőrzés hamar megmutatja a "nagyszerű" ötlet gyenge pontjait.

Ön elvárja tőlünk, hogy tökéletesen értsünk az elvállalt feladatokhoz, mi pedig mindent megteszünk, hogy elvárása a mi legnagyobb erősségünk legyen.
KÉRDÉSE VAN? AJÁNLATOT KÉRNE?

Keressen minket bizalommal könyvelés, bérszámfejtés vagy TB ügyintézés miatt akár telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen. Munkaársaink rövid időn belül választ adnak Önnek bármilyen kérdésére! Árajánlat kérés itt.

Kérjen írásos ajánlatot most! Vagy hívjon bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Telefon: 06-1-422-0753
Mobil: 06-20-499-5210
info@xconsult.hu